Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked och övergång





Det är lite för tyst
lite för tomt
för att vara äkta
Det river lite för milt
det rinner inga tårar
mina tankar har stannat
det surrar som i ett getingbo
det rinner gift ur mina porer
längst hårstrån och fräknar
ner på golvet
i pölar
Det sker, det som ska ske
jag hänger på hela vägen
livet tar inte slut här
det startar bara om på nytt




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-27 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima