Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp


Åh du glimmande
vintersol

hur du får
mitt hjärta

att banka

mina ögon
att glittra

Du får
mina sinnen

att ropa:

släpp ut mig
låt mig leva!

Likt älvars
porlande
kraft

skall jag till
dig

mitt liv
återvända






Fri vers av sommarmoln
Läst 197 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-27 15:59



Bookmark and Share


  Sunlight
genuina rader
livsbejakande och härlig dikt
2013-03-05

  Chawa VIP
Stor glädje och livslust strömmar varmt i orden!
2013-02-28

  Palett
Stark känsla i dina ord !
2013-02-27

  Lena K Nilsson VIP
Mycket fint!
2013-02-27

    ej medlem längre
så fint...!
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln