Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om den nuvarande femårslicensens konsekvenser.


FEMÅRSLICENSEN

Guttarna Ola Glige
och P-O Lisen
hade någe att sige
om servitrisen,

hon, som skriver ut licensen
åt den som söker,
att konsekvensen,
om man försöker

förlänga femårstillståndet
till oändlig tid,
hon då saknar förståndet
att ge den sökande sinnesfrid.

Ihopsamlad erfarenhet av mig, Gormsen,
enär femårslicensen är helt omöjlig
vid sammanställandet av en samling.




Fri vers av Gormsen
Läst 215 gånger
Publicerad 2013-02-28 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gormsen
Gormsen