Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Ibland när du gråter är du patetisk
Då vill jag skratta åt dig och kalla dig elaka saker
Du ser så dum ut att jag hånler i mitt inre
Näsan blir röd
Du blir ful
Ibland när du gråter är du vacker
Då vill jag krama dig hårt och kalla dig älskling
Du ser så skör ut att jag blir tårögd
Ögonen blir blåare
Du blir vacker




Fri vers av Tess74
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-28 14:52



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
vackert skrivit om ett djup som väcker eftertanke hos mig. Applåder!:)
2013-05-30

  Madeleine Richter
När irritationen ger vika ser ögonen klarare. Beskriver du fint
2013-03-02

    ej medlem längre
Ligger verklighet i din text!!
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74