Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsken



Klarblå himmel
och
solskenskyssta

kinder

får även

ett sorgset
hjärta

att

lätta




Fri vers av sommarmoln
Läst 257 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-03-01 11:30



Bookmark and Share


  Blåbäret
sant...går lite lättare att andas
2013-03-08

  Sunlight
så fint...
2013-03-05

  Lars Hedlin
Vackert.........;)
2013-03-03

  Tino
Håller med, det ger hopp under en mörk tid som varat länge, förlänge
Texten ger mig ro
2013-03-02

  Mow Dean VIP
ömtåliga rader...
fint.
2013-03-02

    ej medlem längre
Så fint...'solskenskyssta kinder'
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln