Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Return of the loving dead


Vaknar i eftermiddagsljuset
Med en smak av död i min mun
På svajande styltben står
Med varje tanke segsipprande slött


Minneshål av mörker mal
Vaga bilder från botten av en brunn
I samma mögelsvarta paltor
Med samma hunger efter ditt kött


Kan du lära dig att dyrka
Dessa multnade knotors doft
Så som de troende gör
För sina människosynders alibi


Till mark ska vi falla
Stilla singla ner som stoft
Därifrån vi är komna
Ett med jorden ska vi åter bli


Med fingrar krökta
Vill jag slita dig i stycken
Bak skinn söndertrasat
Finns kanske ett hjärta som slår


För detta mitt kadaver
Som fortfarande rister rycker
En zombie skygg i solen
Med en känsla av annalkande vår









Bunden vers av Sundin
Läst 150 gånger
Publicerad 2013-03-01 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sundin