Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hinner väl bli ett russin...


Fredagsmys?

Fredag och jag är hemma före dig...
Hör hur du kommer i trappen, hör hur du letar efter dina nycklar...
Dörren öppnas,det är mörkt men lyses upp av en stig av värmeljus på golvet.
Ljusen leder in i badrummet, där rummet flödar av levande ljus.
Badkaret är fyllt med bubblor.
Jag ber dig klä av dig och komma i,ger dig en kyss och välkomnar dig hem.
Vi badar, smeker varandras kroppar rena.
Vi går upp och lägger oss i sängen,smeker och kysser bort vattendropparna från varandras kroppar!
Vi tar hand om varje millimeter av varandras kroppar.
Vår kärlek lyser och vi går inte upp mer ur sängen ikväll!

Ha en underbar fredag..








Övriga genrer av Angel of love
Läst 262 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-03-01 16:02



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Fint med härlig bild. Det kan man kalla ta vara på tiden.
2013-03-05

  ResenärGenomLivet VIP
Det där va ett riktigt fredagsmys...
2013-03-01

  Lars Hedlin
Härliga drömmar uppstår i kärleks-mys ;)
2013-03-01

    ej medlem längre
Ooh så mysigt! Att bada med sin käraste är ju underbart! <3
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love