Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom tillbaka.

Jag är inte klar med dig, så kom tillbaka.

Mina känslor kan jag inte styra, jag saknar dig.
Jag vet att jag bad dig gå men nu skriker jag snälla kom tillbaka.
Saknar din trygga famn, dina varma kyssar.
Se åt mitt håll igen, jag saknar dig.
Håll om mig, älska mig igen.
Snälla!



Fri vers av Angel of love
Läst 553 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2019-11-12 05:37



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Wow! Hoppas att han rusar efter dig, vem skulle inte vilja göra det????
2023-07-25

  Ninananonia VIP
Så fin!
2022-11-25

  M M Mannheim VIP
Fina ord! Kommer han inte kommer jag och håller om dig!

Verkligen poesi som gör drömmar!
2021-07-20

    ej medlem längre
Snyggt..
2019-12-22

  Lars Hedlin
Känslan så stark i längtans toner som berör oerhört i hjärta och själ! kram
2019-11-17

  Whero
Wow. Vilken åtråexplotion.
2019-11-13

  Maria Sundelin VIP
Ambivalens när den är som tydligast
Kramar
2019-11-12

  E.Eriksson
Sådan längtan...
Sådan styrka...
Sådan vilja..

Det trånar verkligen av känsla :)
2019-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love