Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett älskat barn

Ett barn,ännu inte född men älskad från första tecknet på att du fanns där.

Ett barn,som ville komma till oss men hjärtat var för svagt.
Ett barn,du lämnade oss innan vi fick hålla dig i vår famn.
En flicka som var så vacker och så skör.
Mina tårar kan du aldrig se, men jag hoppas du kände vår kärlek och kraften vi ville ge dig.
Du orkade inte hela vägen, älskade barn.
Du är saknad men aldrig glömd.



Fri vers av Angel of love
Läst 477 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-08-13 15:11



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
Sogligt
2022-10-29

  osynligt- synlig.
Sogligt
2022-10-29

  Päronsplitt
En text som känns på djupet. Den gör ont. Men även så full av kärlek. Enormt talande berörande målning.
2019-10-25

  Tino
Ahhhh... Saknar ord, en text fylld med sorg, - Med all rätt! Jag tycker mig dock se och känna en enorm och varm kärlek mitt i allt detta. Stor kram
2019-09-06

  Lars Hedlin
Texten berör på det djupaste av djup.kramar
2019-08-21

  ULJO
Så starkt och berörande
2019-08-18

  Lasseman VIP
Den kändes av denna texten.. och jag gråter inombords .. kramar om er
2019-08-17

  ResenärGenomLivet VIP
Så sorgligt...ord som griper tag i hjärtat...
2019-08-17

  morgonstjärna VIP
en så stor och djup sorg att förlora ett älskat barn
lika stor som sorgen mannen känner då han fråntagits rätten att få uppleva den

så vackert du skriver
2019-08-16

  erkki
Väldigt vackert om instinktiv kärlek. En gudagåva!
2019-08-16

  Maria Sundelin VIP
Ord som känns
Varma kramar
2019-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love