Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Het vinternatt.

Han täcker mig som ett varmt täcke en kall vinternatt.

Sakta värms mina kalla vener, mina kinder blossar.
Hettan och lusten vaknar, han ger njutning han ger kärlek.
Jag älskar, jag ger.
Värme
Njutning
Två kroppar som förenas i den kalla vinternatten.



Fri vers av Angel of love
Läst 411 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-11-10 22:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart och levande!
2019-11-17

  The_Guardian
Din dikt får mig att sakna kärleken.
2019-11-12

  Maj-Lis VIP
Vackert om kärlek
2019-11-11

  ULJO
Underbart
2019-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love