Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt inte mörkret leta sig in i dig.

Du blir lämnad där i mörkret, där väggarna gör utrymmet mindre och mindre.

Där du känner hur livet rinner ur dig.
Kryper ihop, blundar försöker finna kraft och hopp.
Tårarna bränner i ögonen.
Men du har det inom dig.... styrkan.
Du har funnit den förut och nu måste du hitta den igen.
Du har det inom dig!
Låt det fylla dig.
Vi behöver dig.
Kom igen, låt inte mörkret ta dig!
Vi behöver dig, kom ut och låt oss hjälpa dig. 



Fri vers av Angel of love
Läst 444 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2019-10-10 13:01



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Riktigt bra, det krävs år för hitta tillbaka, men då reser vi oss starka
2020-12-06

  SatansSon
den satt.
2019-10-23

  Lars Hedlin
Stark och känslosam berör djupt!
2019-10-18

  erkki
En uppmuntrande text för den som behöver kraftsamla. Det känns riktigt hur förtvivlan och uppgivenhet börjar ge vika för den inre, mentala styrkan! Bravo!
2019-10-12

  ResenärGenomLivet VIP
En text som berör...vi behöver varann...
2019-10-11

  Maria Sundelin VIP
Starka ord
Kramar
2019-10-11

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fin uppmaning i din känslofylld text!
2019-10-10

  Larz Gustafsson VIP
Se upp för ljuset i tunneln. Det kan vara ett tåg. (Kafka)
2019-10-10

  ULJO
Nej fy för mörker. Ljuset i tunneln vill vi alla uppleva.
2019-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love