Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra världar knyts ihop genom vår kärlek

Säg att du vill ha mig och jag kommer.

Tillsammans där i värmen kan vi få vår kärlek att växa sig starkare.
Tillsammans skulle vi klara alla motgångar som kan komma vår väg.
Jag älskar att höra dig viska ” Jag älskar dig min prinsessa, vill ge dig mitt paradis”och dina kyssar i min nacke gör mig varm.
Vi kommer från två olika världar men ändå passar våra hjärtan ihop som yin och yang.
Det är du och jag mot världen, jag står stark när du håller min hand.
Tillsamans knyts våra världar ihop av kärlek och vårt barn får det vackraste från oss båda.
Jag älskar dig och snart ser vi solnedgången åter tillsammans.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 452 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-07-25 03:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kärleken är fin när den är helt rätt i varandes stund! :) kram
2019-08-06

  Maria Sundelin VIP
Så full av varmt hopp
Kramar
2019-07-25

  soligajag_1 VIP
Så vackert skrivet om kärleken som brinner inom dig !
2019-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love