Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snutskyddslingar




Kom och ge mitt liv en mening
Ge mig fienden färdigserverad
Inte ansiktslös och vag
Bara min egen motpol okomplicerad


Med oddsen tio mot en
Är det dags för ett hembesök
Där ariska eliten heilar
Ensamma vid bordet i ett kök


För fega för en firma
Så rädda för att blöda
Strid under snutskydd
Vissa bruna och andra röda


Snälla mamma staten
Du som jag hatar så
Kom och ställ dig mellan
Mig och de jag vill puckla på










Bunden vers av Sundin
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-01 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sundin