Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fail à la man carte


borrar in näsan så långt det bara går
i ett sista försök att nå dig
men det enda som möter mig
är doften av damm och intorkade spermafläckar

det blir det sista jag minns av dig

förutom då du spottade mig i halsen
i tron att jag skulle bli kåtare


men det enda som hände var att du brast




i rollen som hård och manlig

hybris för fan


inte ens kameraobjektivet klarar zooma tillräckligt
för att du och ditt ego ska få plats




Fri vers (Fri form) av Sanningsägaren VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-02 00:00



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Vackert hårt och främmande
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP