Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vilken hållning har man?


Hållning



En dörr någonstans

möter upp bakgården

håller sällskap med vindarna




Bunden vers (Haiku) av demonsson
Läst 367 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-02 16:38



Bookmark and Share


  aol
underbart,
2013-11-04

    ADI Nehlin
fint skaldat
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson