Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnad molnen

Till molnen

mina höga tankar
som följt mig genom årstider

Till min eviga lust att leva
skall jag åter en gång hälsa

Från livets balkong
skall jag ropa

till alla de som älskar
som fortfarande står

på den kärleksfulla tröskeln

Till molnen

mina höga tankar
till min eviga lust att leva




Fri vers (Fri form) av sommarmoln
Läst 339 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-04 14:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tonerna hörs
och beblandas
fotplantas
vidare -
Gott!
2013-03-17

  Sunlight
höga ljuva toner i dessa rader...
fint skrivet!
2013-03-05

  Lena Själsöga Keijser
molnen skimrar
i dina ord
av dina ord

genom dina ord

din kärlek andas i orden
2013-03-05
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln