Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stäng dina ögon det rinner sperma,du smakar unket, du luktar våldtäkt, blodsugande insekt, fan,din dotter och jag är lika gamla, incest.


OIE



Alla har ögon i nacken. Jag ser dig, tar dig, penetrerar dig, med ögonen alla fyr-a, jag styr, sätter ditt värde, jag ser dig och åtrår dig direkt på gatan, där du går med kort klänning, tajta jeans , polotröja, huvtröja uppdragen över ditt hår, det spelar ingen roll , det är redan bestämt,du är köttet, jag är slaktaren,rödvinsfärgade blodet rinner från mina grova händer, jag vänder mig om, jag visslar kss kss, smackar , slabbar med tungan utanför och blir kåt som satan. Du är min köttiga ros,jag din ludna kiwi, fruktköttet i min juice, och jag vill ha dig ta dig ha dig ta dig. Nej. Men inte röra ,andas är gratis, titta är gratis, på gatan tar jag för mig, på affären, på stranden, på klubben, puben, smaskar i mig , lena sommarfärgade ben , ögonen slickar i sig, dig som en skadeskjuten ren, utan att kunna fly, i min fantasivärld bakom buskiga ögonbryn, bryn-er dina bröst i flottigt smör, rör-a inte röra, bara titta, du ignorerar kollar ut i luften framför dig, ökar steg, bort, men jag vet, du suger i dig mina blickar, som en svamp som legat i torka i väntan på vatten, vår hemlighet, jag ska fortsätta, för att du ska förstå att en sån som jag , kan ta dig, vill ha dig, osäkerheten i dina ögon, rör om, jag ger dig det du vill ha, för du finns för att ge mig vad jag begär, ingen misär ,bara sär-a på benen, bara titta, inte röra, jag är inte machista, men det är ditt fel, du går ju på gatan med intentionen att för-föra, för-göra, lämnar mig nersöla-d , det rinner saliv björksav, lämnar en pöl ett hav, efter dig när då går, din slyna ditt luder din hora rentav, det är inte mitt fel det är ditt, inte jag det är du, som drar mig in, jag jagar, det dig behagar jag vet, för om ingen vill knulla dig :du osmakligare än en salivfylld slatt, snacka inte om feministik antik skit utan koppling till verklig logik, sluta låtsas, lek inte , du tycker om att bli sedd på, målar dig, lägger mosaik bit för bit, allt för att jag, vi, ska vilja äta dig på avstånd, blodtillflödet blir akut, inte röra bara titta, så att ögongloberna buktar ut, jag vet, vi vet, du vet, att det inte är en hemlighet, att du var är och förblir vårt stycke kött att inte bara titta på utan röra, det är våran mansliga rätt, så jag tänker fortsätta tills jag är mätt, slicka min tandrad, spruta saliv, på ditt förbipaserande underliv, med blicken skära upp dina kläder med kniv, för att uppmärksamma dig på det enda sättet du förtjänar och ge dig lön för ditt liv.





Fri vers (Spoken word/Slam) av Äppelina
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-04 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Äppelina
Äppelina