Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskelse

 

Det bubblar i min mage

Och benen spritter

Ser blommor på din krage

Och ögonens glitter

 

Munnen vill inte sluta le

Och tankarna far

Vill ha allt de du kan ge

Och hålla känslan kvar

 

Har fjärilar i håret

Och kroppen skakar

Det pirrar på låren

Och läppar smakar

 

Rosa hjärtan i handen

Och skön eufori

Flätar de starka banden

Och njuter av att vara vi

 

 

 

 




Fri vers av Undine
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-05 09:51



Bookmark and Share


    Bellissima
Ljuva förälskelse...!
2013-05-03

  Ninananonia VIP
Väldigt vacker..
2013-03-05

    ej medlem längre
Varmt, rart och väldigt fint!
2013-03-05

    lenakarin
Så lätt, så lekfullt och man ler varmt!
2013-03-05

  SatansSon VIP
Det var en rar kärleksdikt! Bra!
2013-03-05

  Maj-Lis VIP
Vackert
2013-03-05

  Tess74
Mmmm den bästa känslan
2013-03-05

  Ole Sunnerfjell
Kärlekens varma introduktion fint uttryckt
2013-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine