Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför träff



nästan
så det inte syns

känns
bakom oro, oro som förbrukar tid

jag kämpar här
simmar, trampar vatten

tankar, korta meningar
avhuggna precis när

här

jag famlar i verkligheten
ser den inte

klockan tickar
en timme kvar

lång morgons väntan
oro

rastlöshet
rökning

stilla
illa

kostar mycket mer
hjälper inte

andas, äta
en stund försvinner

jag ska på tur
ska bli kul

men ack så nervös









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-06 11:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra bespegling av den där pirrande känslan man kan ha inför allsom möten av olika slag
2013-03-08

    lenakarin
Åter bra beskrivning..
2013-03-06

  Lars Hedlin
Bra ordat!
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP