Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där kan ingen oro bestå

 

Sov nu lugnt

min älskade

jag vakar dig trygg

du drömmer natten vacker

i rofylld sömn

 

Alla himlens prismor

smeker ditt hår

där nattens älvor dansar

hämtar du kraft

 

Under dina ögonlock

kan ingen oro bestå.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-06 18:56



Bookmark and Share


  Tuffeli
vilken gåva du har!
2013-03-17

    ej medlem längre
Ord fyllda av kärlek och ömhet. Underbart att få läsa.
2013-03-06

    ej medlem längre
väldigt vacker..
2013-03-06

    ej medlem längre
Kärlekspoesi när den är som bäst!
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP