Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig

Jag hör vinden uttala ditt namn.
Ljuvt viskat med känslan smekandes
min kind.

Jag går längs stranden, och havets
vågor slår sig ihop till en kärleksförklaring
till mig.

Jag vadar i det grunda vågornas vatten
intill en klippvägg som så småningom
lekfullt framkallar ekon, när jag skriker
ut min kärlek tillbaka.

-Jag älskar dig....älskar dig....älskar dig.




Fri vers (Fri form) av Helena C.W.
Läst 375 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-03-06 19:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert om kärlek..
2013-03-20

    ej medlem längre
Håller med som tidigare nämnt, sensuellt och kärleksfullt, och med en känsla av naturromantik. Vackert!
2013-03-13

  anits VIP
En mycket vacker kärleksdikt
2013-03-12

  Autumn
Fantastisk dikt om kärlek !
2013-03-07

  Bo Himmelsbåge
En mycket vacker o sensuell kärleksdikt där ekon möts o rullar mellan längtans strand, livets klippa o kärlekens hav! Applåd!
2013-03-06

    ej medlem längre
Vacker !!!
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Helena C.W.
Helena C.W.