Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland

ibland undrar jag

varför rusar vi

varför stressar vi

ibland undrar jag

varför går allt alldeles

för fort

varför hinner vi inte med

ibland undrar jag...




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-06 22:06



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket bra undran
och ju äldre man blir
känns det som tiden
går snabbare för varje
år
2013-03-07

  Heikki Hellman
Av min egen erfarenhet vågar jag konstatera att desto äldre du blir ju snabbare tiden går, samma gäller om du är aktiv och har ständigt bråttom.
2013-03-07

  Lars Hedlin
En mycket bra undran :)
2013-03-07

    Ken Cassel
Och jag med, Lillia :)
2013-03-06

  Ninananonia VIP
Ja jag undrar jag med..
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77