Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkret sänker sina skuggor

mörkret sänker sina skuggor över stad

över land

mörkret kommer med sin trygghet

med sin otrygghet 

mörkret kommer med tystnad

bra 

eller dåligt

med natten kommer tankar om liv

om kärlek

om död

med natten kommer allt som inte

ska 

för många ensamma förvirrade

tankar

i ett enda virvarr av oro

mörkret sänker sina skuggor över stad

över land

med mörkret kommer stjärnorna 

de leder dig på din väg 

även den jobbiga svåra vägen

med mörkret kommer änglarna

 de vandra tätt intill dig

visar dig var du må kliva 

mörkret sänker sina skuggor över stad

över land




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-06 22:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och tänkvärt skaldat
2013-03-07

  Lars Hedlin
En mycket bra text!
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77