Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur

hur mycket ska en människa

behöva orka

hur mycket ska vi behöva

uthärda

en stilla

undran

en kväll

i mars

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-06 22:25



Bookmark and Share


    AA VIP
Tänkvärt.
2013-03-22

  ULJO
Känslosamt och berörande
2013-03-12

  Stefan Viljehammar
Fint och tänkvärt.
2013-03-07

  anits VIP
Berörande........
2013-03-07

  Lars Hedlin
Känslan berör mitt inre
2013-03-07

    Ken Cassel
Och jag med, Lilla :)
2013-03-06

  Ninananonia VIP
Ja jag undrar...
2013-03-06

  agneta pichler
tyvärr mycket mera
Än man någonsin anar

när man tror botten
Är nådd
åker man en bit till ner
I helvetes avgrunder


Men de bästa är
att ljuset kommer
alltid tillbaka.
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77