Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när man

när man är nära

livet

tätt inpå

lagom nära

känns njutningen

harmonin

stillheten

nära

tätt inpå 

när man är långt från

livet

inte tätt inpå

inte lagomnära

känner man ingen njutning

ingen harmoni

stillheten borta är

inte nära

tätt inpå

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 309 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-03-06 22:27



Bookmark and Share


  Primulan
Känner igen känslan väldigt väl! Jättefint :)
2013-03-17

  Suss Petersson
Tänkvärt..vackert
2013-03-11

  anits VIP
Fina och tänkvärda rader
2013-03-07

  Lars Hedlin
En fin dikt "GILLAS"
2013-03-07

  Ninananonia VIP
Tätt inpå nära och fint..
2013-03-06

    dreamoflife
Just så
2013-03-06

  agneta pichler
den är så sann..

bra beskrivning
Av smärtan i ensamheten
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77