Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vagga vigga dribbla

jag dricker i spelande stund
det är ett effektivt sätt
att nå en nattlig blund
du är skeptisk och osäker
i nattens lila sken
du vet inte vem jag är
eller vad buteljen mig ger
vore jag lika klok som dig
så skulle jag inte dricka mer




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-07 06:55



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Nej, buteljen är en falsk vän. Den kan vagga en till ro, men har fördubblat bekymmren när man vaknar. Huvudvärk o illamående får man som extra bonus. Applåd!
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling