Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vara befriad från att känna ....


Motsatsen till KÄRLEK !

Vad är motsatsen till KÄRLEK ?????

HAT kommer det väl direkt upp i ens tankar ….

Men är det verkligen så HAT är ju ändå en känslomässig yttring o även om den inte är samma som KÄRLEK så torde detta inte vara rätta svaret på frågan !!!

Utan LIKGILTIGHET borde svaret vara för då varken känner man eller bryr man sig !!!!




Övriga genrer av Jack_iX
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-23 11:53



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
" Utan LIKGILTIGHET borde svaret vara för då varken känner man eller bryr man sig !!!! "

B R A
2008-06-23

  Yvonne
Här är något jag missat. Håller med till fullo! Visst är det så.
2008-01-12

    Bodil Sandberg
Jag håller fullkomligt med dig....så sant så sant
2006-03-06

  swimsus@gmail.com
Likgiltighet måste vara den värsta känslan av de alla...
Osar lite "vill ha svar på tal" om din dikt. Grr!! ;)
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX