Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vårda det man funnit o utforska varandra !


En relation är som en väg ...

Ibland uppstår det skador på vägen som måste repareras innan resan kan fortsätta

Har man väl lagat en skada uppstår det nya som också måste tas om hand en ständig process.

Ibland ligger det hinder ivägen som man måste bygga broar över eller ta sig förbi för att komma vidare.

Har man väl byggt en bro eller tagit sig förbi ett hinder dyker det upp nya som också måste övervinnas.

Ibland är vägen krokig och ibland med många svängar åt alla håll olika tvära och olika mjuka.

Då gäller det att styra rätt och mjukt för att hålla sig på vägen så resan kan rulla på.

Även om resan kan tyckas svår ibland är vägen samtidigt underbart härlig och ger så mycket positivt.

Så mycket vackert att se att upptäcka att uppleva att känna att lära.

Omgivningar som skiftar som ger nya intryck som glädjer som fyller ens hjärta.

Så ta hand om er väg och vårda den som det är eran lyckans skatt.

Eran väg är en gåva som ni själva ansvarar för och ingen annan.

Lycka till …………… på vägen !

Så nu är det bara ut och ……………. KÖR !!!




Övriga genrer av Jack_iX
Läst 412 gånger
Publicerad 2006-02-23 12:12



Bookmark and Share


  Propella
Oj så fin! Förtröstansfull, varm och lockande text.
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX