Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills döden skiljer oss åt

En askgrå blomma
Spirar ur den beklädda asfalten
Som en ängslig klagan
Förs den långt utanför sig själv
Som en tyst ridå
Vägledd av en ande

Kommer då orden?
Om något högre
Som en svag viskning
Från någonstans långt där borta
Ur en himmel
Som har sin början i livet
Och sitt slut i döden




Fri vers av Ida Nissle
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-07 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Nissle
Ida Nissle