Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som handlar om den stora kärleken....


Den rätte



En lördagsmorgon öppnar jag dröjande
Mina koboltblå, glänsande ögon
I en bädd av rosaskimrande kristaller
Du trycker din manliga lekamen
Tätt, tätt mot min slanka figur
Två ljusbärare i mänskliga gestalter
Vi suddar ut de skarpa linjerna
Som avgränsade oss från universums famn
Vi låter oss aldrig
Släppa de magnetiska energibanden
Som håller oss tätt hopslingrade
Finns inte plats för raljerandets melodi
Egots schismer
Eller rädslans narcissistiska natur
Där finns endast kärleken
Villkorslös och äkta
Som såpbubblor föds ur en flyktig pust
Så löser vi upp vår karmiska knut
Dansar euforiskt
Genom det
Som kallas livet




Fri vers av Ida Nissle
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-19 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Nissle
Ida Nissle