Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen

Du är min dröm
min tanke om natten
jag vandrar i månsken
längs öppet vatten

Ett steg i taget
på gångvägar av grus
det knastrar varsamt
till älvens brus

Det finns en sång
jag hör dess briljans
den följer i drömmen
som nattens dans

Du är min stjärna
så varm och klar
drömmen är frågan
som ger mig svar

Min kudde är mjuk
och ger mig ro
min vandring söker
den mildaste tro

Det finns en melodi
som alla borde höra
en sång om frihet
den vill oss beröra

Du är min dröm
min tid framöver
en tanke i natten
det jag behöver

När gryningen lyser
och väcker mitt sinne
står drömmen där
med tacksamt minne




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 357 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-07 23:48



Bookmark and Share


  Piann VIP
Mycket fint skildrat.
2013-03-12

  Yrre VIP
Vemodigt vacker!
2013-03-08

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket mjukt och vackert skrivet...
2013-03-08

  Chawa VIP
Sådana drömmar gillas!
2013-03-08

  anits VIP
En underbar dröm
2013-03-08

  Magica VIP
Fint :)
2013-03-08

  Angel of love
Man känner värmen och ömheten.
2013-03-08
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO