Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min tolkning/översättning av en engelsk låt. en av mina favoriter "what about now" Just nu så kan jag knyta an till det mest i låten och kände att jag ville dela med mig av den fast på svenska. Hoppas ni tycker om den


Hur ska det bli?

Skuggor som fyller ett tomt hjärta
Eftersom kärleken har bleknat
Alla saker som vi känner
Men inte säger
Kan vi se bortom stjärnorna
Och göra det till gryningen

Ändra färgerna på himlen
och tänka på
hur du fick mig att känna mig levande
De sätt jag älskade dig på
Alla saker som inte dog
För att ta mig genom natten
tänker jag på det.

Men hur blir det nu?
Hur blir det idag?
Tänk om du gör mig till den jag är?
Tänk om vår kärlek aldrig dog?
Utan bara är förlorad bakom ord vi aldrig kunde hitta?
Så innan det är försent
Hur blir det nu?

Solen stiger och bländar oss
för att starta en ny dag
Detta brustna hjärta kan fortfarande överleva
med hjälp av dig
Låt alla skuggor blekna i ljuset
Sålänge jag är vid din sida
så kan kärleken hitta oss

Nu när vi är här
När vi har kommit så långt
Vi måste kämpa
Det finns inget att vara rädd för
Jag är precis bredvid dig
För allt vad livet är värt
så är jag din




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-08 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP