Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Preludium



Solen
signalerade
trumpetiskt

att idag
är en upplyst dag
men vars kinder
ännu är bleka

Skyggt dess leende log

Vinden väste is
men ganska försiktigt.










Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 29 personer
Utvald text
Publicerad 2013-03-09 12:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En fin skildring av det som komma skall
2013-04-16

  Rosmarin
mycket fint och fräscht bildspråk

"vinden väste is" - ja det är verkligen så! Snyggt!
2013-03-14

  Stefan Albrektsson
Att signalera trumpetiskt låter fantastiskt storslaget. Väl genomförd text, och gillar det vindens försiktiga väsande av is. Mycket, mycket bra!!
2013-03-14

  Sunlight
vackert skildrat

så som det kan vara
inför vårens ankomst
2013-03-10

    Annika J
Mycket fint bildspråk! Det märks att ditt bildspråk varken är slitet eller "lånat"!
2013-03-10

  Lena Själsöga Keijser
smakar godsyn

i din klara medvarandeblick
2013-03-09

  Gunnel Eriksson VIP
Bra beskrivning av dagens väder.
"Vinden väser is" är en formulering
som jag tycker om efter en kall
promenad.
2013-03-09

  grodsaker
jag tycker om hur dagens bleka kinder
får en rödlätt rodnad,
2013-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP