Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankfull inför Livets Nu och Då...


Urkällan

 

Vilar i nuets

ljusskimmer

 

medan tankarna

söker i i undangömda

skuggvrår

 

efter tid som gick förlorad

efter det som aldrig

kan göras ogjort

 

Bönen viskar

suckande

sin längtan efter 

helande

 

för dem som for illa

och nu söker hela

sina sår

 

Förbarma Dig

över oss

 

 

Du

 

Livets och Kärlekens

Urkälla!

 

 




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 485 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-09 15:39



Bookmark and Share


    J. Herward



Känns nästan som om personen i fråga doppar sig i ''nuets ljusskimmer'' och därmed renas från allt ont. Nya tider är framför oss och våren bringar den hit.
2013-03-15

  ResenärGenomLivet VIP
En fin bön...
2013-03-10

  Chawa VIP
Åh så fantastiskt fin!
Urkällan förbarmar sig alldeles säkert.
Applåd och sparar!
2013-03-09

    ej medlem längre
Underbar text där jag finner trygghet.
2013-03-09

  walborg
Stort varmt tack för fin text.
2013-03-09

    ej medlem längre
Så blir det ibland,man tänker på det som varit,oftare ju äldre man blir.
2013-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter