Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brånad & brunst - Limerick


En homofil cowboy från Orsa
som hade ett praktsto till morsa
När parlusten kom
han sadlade om
Blev far till sin egen brorsa




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 1693 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-23 14:56



Bookmark and Share


  Nexus metus
OMG! Du är ju helt suverän! Sveriges nästa H.Alfredsson...

/BenteBent
2009-06-05

  Janjohan
Ojojojoj! Fullträff!
2006-02-24

  Isla Estrecho
Hahaha! Limerickar är som bäst när dom är lite dirty och oväntade!
2006-02-23

  Nic
Vilken fantasi du har!!!! Imponerande
2006-02-23

    NoMi F
Häpp- så roliga rader
rappa och påhittiga
Ger mig ett gott skratt
Tack
2006-02-23

  Ikna
"skratt" vad rör sig i ditt huvud egentligen????
2006-02-23

    ej medlem längre
*ligger på golvet och skrattar*
2006-02-23

  raphaela
Tack för dagens största skratt :-)
Fyndigt och smart.
2006-02-23

  Paulina LH VIP
Sjukt bra! Full poäng! :))

Håller med om att 'ett praktsto han hade som morsa' blir bättre, eftersom det blir samma rytm som i rad ett.
2006-02-23

  Cris
Oh skit!!
Det var icke bra..men kul!!!
2006-02-23

  Bodil Sandberg VIP
Hehehehe....skrattar gott åt detta!!!
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP