Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflexioner efter vinnande låten i kvällens Melodifestival Ljudfil: It´s All Beacuse of You--------->


It's Because Of You

 

Det är på grund av

DIG

som jag lever

rör mig

finns till

 

Det är på grund av

DIG

jag kan hoppas

älska

drömma

förlåta

orka

kämpa vidare

 

På  grund av

DIG

är jag aldrig

helt ensam

syns ljuset i mörkret

avtecknar sig spåren i sanden

 

På grund av

DIG

släpper rädslan och

meningslöshetens

förlamande grepp sitt tag

 

Det är på grund av

DIG

som döden inte längre skrämmer

 

DU 

hjälper mig

finna stigen

här och nu

och när den tiden kommer

Landet bortom

 

TACK 

 

INNERLIGT TACK

 

 

MIN GUD

 

 

 

 




Fri vers av Siggesdotter
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-09 23:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så fint och tacksamt...en underbar reflexion...
2013-03-10

    ej medlem längre
Varmt. Vackert. Innerligt. Tack!
2013-03-10

    ej medlem längre
Det är en fin bön som man borde komma ihåg var dag.
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter