Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren, kom nu!

Himlen ska färgas blå.
Vår gula sol ska skina på den fina blåa himlen.

Gräset ska växa och bli grönt å fint.
Blommor ska gro under marken och komma fram.

Fåglar ska kvittra.
Havet slår dovt i mina öron.

Viden blåser till ett fjärran land.
Känner tryggheten i Guds hand.

Djur med sina glädje hopp.
Den mörka och kalla vintern är nästan borta får man hoppas.

Bladen dansar med vinden.
Inga tårar faller ännu på den halv kalla kinden.

Våren kom nu!




Fri vers (Fri form) av Ted4ever00
Läst 174 gånger
Publicerad 2013-03-10 11:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, längtan är obeskrivlig.
Men du har ändå beskrivit den bra.
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ted4ever00
Ted4ever00