Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondagen

En strimma av hopp
silas mellan tunga tankar.

Har ej glömt,
bara låtit det vila.

Det tunga brottas
med nyfikenheten
på det som skall komma.

Energin flödar.


Vill
se, känna, bejaka


Vad morgondagen har att ge,
denna livsvandrare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Piann VIP
Läst 565 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2013-03-10 17:31



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Dina ord har väl fångat känslan av uppbrott, avslut och framåtsträvande för denna livsvandrare. Gillar, Applåder!
2013-04-10

  Blåbäret
mod och nyfikenhet är drivkraft för hopp och framtid
2013-03-25

    ADI Nehlin
hoppfull...vackert
2013-03-23

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vackert hoppfullt
2013-03-21

    ej medlem längre
Underbart!
2013-03-16

  SatansSon VIP
morgondagen hoppas man alltid på.
2013-03-16

  anits VIP
Mycket vackert och hoppfullt skaldat
2013-03-16

  Bibbi VIP
Hoppfullt.
2013-03-16

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbart hoppfullt och livsbejakande...livet är dock inte endast dur, men det är kampen om livet som håller livslågan levande/B
2013-03-12

    ej medlem längre
Åh, denna tycker jag OM. Trycker på "spara" för att läsas igen.
Morgondagen ... livsvandrare :))
2013-03-12

  Nina.H
Hoppfull insikt när allt är tungt, för även om
ljuset inte når fram just nu så kommer det
små strålar längre fram..med tiden.
Vackert skrivet!!
2013-03-12

  Havsbris
grattis för din plats i
dem 5 :*
2013-03-12

    Birgersdotter VIP
Livsbejakande text
2013-03-12

  Havsbris
carpe diem :P <3
2013-03-12

  ULJO
FINSTÄMD OCH VACKER MORGONRODNAD
2013-03-12

  Chawa VIP
En mycket ljus och hoppfull dikt...! Med nyfikenhet kommer man långt.
2013-03-11

  Sunlight
härlig text
2013-03-10

    ej medlem längre
vackert beskrivet...
..att kunna se på
vad morgondagen
har att ge.. då livet
trots allt fortgår..

2013-03-10

    ej medlem längre
Kreativt!
2013-03-10

    ej medlem längre

Poetiskt vackert
en dikt fylld av mening
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP