Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning/förvanskning av A sad song av Hot Rod Frankie


Sorgesång




Den dagen som hon vände sig bort
Blev löften till damm och stoft
Hon lämnade mig ensam och tärd
I vittrande ben och själ
Låt oss ströva stilla hand i hand
Där lögnare ljuva fann varann


Hennes tunga och hennes mun
Vad sött de smakat nyss
Spottar onda svarta ord
I svekfull giftig kyss


Denna man behöver ingenting
Ingenting alls


Bortom kullars gröna fält
Finns skratt och dans
Med allt annat du vill ha
Vissa sjunger lyckosånger
Men det gör inte jag
Nej, det gör inte jag


Jag vill aldrig bära mer
Ett leende på min mun
Nej, aldrig le igen
Ens för en kort sekund
Medan sorgefåglars hesa kör
Svävar högt och ovanför


Men i din skugga ska jag gå
Böjd och blek och grå
Du ska aldrig le nåt mer
Nej, du ska aldrig le












Bunden vers av Sundin
Läst 204 gånger
Publicerad 2013-03-10 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sundin