Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om R

När du ler
med den där munnen
från en värld utan ord
för mig
Då dansar mitt hjärta
vilt och långsamt och vill inte sluta
Jag blir lycklig av dina läppar
när dom rör sig och gör miner
Jag kan andas jämte dig
Vara jag och alldeles hel
Du har en sol inom dig
som du tar med till mig
som gör mig svag och stark
och glad
Jag ser färger, lycka och hopp
när du går bredvid
Livet är skrikande vackert
när du håller mig hårt och mjukt
Min kropp smälter i din säng
hos dig
i dina armar
Mitt hjärta dansar hela natten
för dig
när du ler
med den där munnen




Fri vers av Zihuatanejo
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-11 14:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En hänförande vacker dikt. Dikten är beskrivande och har sensuella rytmer och på så sätt en viss erotisk prägel. Känslor flödar i dikten från början till slut. Duktigt diktat!
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Zihuatanejo
Zihuatanejo