Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanden

Det börjar bli mörkt
Det har alltid varit mörkt
Sanden jag samlat
rinner genom mina fingrar
På himlen växer mörka moln
Tunga mörka moln
Det börjar bli mörkt

Om jag lyssnar nu
rinner sanden bort
Då finns det inte mer
Rösterna ska sluta eka
Tankarna ska tystna
Allting ska få vila
Det har alltid varit mörkt




Fri vers av Zihuatanejo
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-05 02:38



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Rakt på sak, känsligt, min poesi.
2017-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Zihuatanejo
Zihuatanejo