Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett ingenting

Kaskader av svart skratt
böljar fram i en öken
Torr sand mellan tårna
evigt klingande oljud

Ingen har bett dig
vara här
Ingen har bett dig
finnas till
Ingen saknar dig
om du går

Stormen skriker inuti
sveper som en flod
med blod och tårar
ut i varje nagel
obarmhärtigt in i märgen

Du är inte här
aldrig varit här
Du finns inte till
aldrig funnits till

Svarta piskande droppar
på din panna
Ihåligt trummande
i ditt hjärta
Eld och aska
i en rasande tomhet
Sjunker sakta bort
i
ingenting




Fri vers (Fri form) av Zihuatanejo
Läst 445 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-03 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zihuatanejo
Zihuatanejo