Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädgårdar i november

Trädgårdar i november
Mössan som trillar ner över ögonen
Vinden som blåser håret in i munnen

Man spottar och fräser
Och det kliar inuti

Att frysa i februari
Att ha ett sår som inte läker
En pappa som inte kommer tillbaka
En barndom som gör ont
En trygghet som försvann

Jag blir sådär arg, när mössan trillar ner i mina ögon
Som om det var den som tog honom ifrån mig
Jag blir sådär irriterad, när vinden blåser in håret i munnen på mig
Som om det var den som förstörde allt det trygga
Jag vill inte se några trädgårdar i november
Jag vill se dom i maj, när triften blommar
och min pappa seglar på havet
långt långt bort
utan någon alls
gräns




Fri vers (Fri form) av Zihuatanejo
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-16 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zihuatanejo
Zihuatanejo