Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vill

Du kan gå där på stranden om du vill
Andas med de där lungorna
Vinden kan bita i dina kinder om den vill
Riva och slita i dina kläder
Du kan finnas till sådär på riktigt om du vill
Sådär som om du lever
Solen kan värma din panna om den vill
Smeka din rygg och bränna din nacke
Du kan gå där, och vara allt det där
Och så går jag här och saknar allt det där




Fri vers av Zihuatanejo
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-11 15:10



Bookmark and Share


    Tollwut
Väldigt bra!
2013-03-14

  Ole Sunnerfjell
Kraftfullt uttryckt!
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Zihuatanejo
Zihuatanejo