Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
INTOLERANSEN och STATUSJAKTEN hotar deras integritet.........


Dagens tonåringars Golgata !

Aldrig har så många unga fått lida pin

de platsar inte
de klär sig inte rätt
de "uppför" sig fel

de är "fula"
de är "fettos"

De är "CP"

MOBBING !!

Intoleransen
under inflytande av
"USA- indoktrinering"

Skräpkultur !

Våldsinkarnation !


Statusjakten
på asienproducerade
"barnarbetarAdidas- Nike- HM - "Whatever"

ÖVERPRISER !
På fotbollsskor
med "stjärnstatus"
(Messi har dem !)

FACEBOOK - IT-VÅLDET !!!!
"Dödshot !"
"Skvaller !"

Jag bara SPYYYYYYYYYYR !!!!!!

INTE barnens/UNGDOMARNAS fel
men

KOMMERSIALISMENS FULA ANSIKTE
SOM SCHAVOTTERAR I ALL SIN VIDRIGHET !!!!!

STOPPA DENNA AVSKYVÄRDA INDOKTRINERING !!!!



.......




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-11 15:15



Bookmark and Share


  aol
verkligen sant skriftat en skrämmande utveckling,
2013-03-11

  ResenärGenomLivet VIP
Det va ord och inga visor...många barn och ungdomar mår väldigt dåligt...
2013-03-11

  Jordgubbsodlare
Undertecknar genast detta upprop mot evolutionens agent! Utvecklingen är skrämmande!
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska