Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöd

Han nickade och log. Det var nästan hon förstod.
Inte bättre på nåt sätt, men kanske ändå rätt.
Och medan löven for förbi, så stod hon där mitt i.
Utan att darra alls på rösten, pratade hon med hösten.
Buskarna dansade vilt i vinden, och hon blev alldeles varm och röd om kinden.
Hjärtat bultade hårt,
för allt det som
var vårt.




Fri vers av Zihuatanejo
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-11 15:16



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Hej. Du kanske ska försöka lägga texten, på ett annat sätt. Jag menar inte orden, utan formationen av texten. Då ser man att det är mera som en dikt. Nu känns det vara en prosa text. Jag är själv inte duktig, på det där med takter och så men du kan prova lite hit och lite dit - med din text. Annars finner jag texten vara full av liv och man kan se att det finns en djup tanke bakom.
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Zihuatanejo
Zihuatanejo