Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Dröm...

Jag längtar till en värld som icke är...där går jag omkring i min rosenträdgård. Det doftar gott och humlorna surrar. På ängen betar min vita häst...

Klädd i vit lång klänning och krona på huvudet rider jag ner för slätten för att möta min ljuvliga prins. Vi badar i månskenet och dricker Champagne älskar varandra som bara du och jag kan....

På dagengår jag ensam i skogen... ingenting att frukta för ondskan finns ej mer.... Alla onda människor är borta för gott och krig, smärta och sorg finns ej mer.... Kärlek och frid har segrat på vår jord...




Fri vers av Fairytailgirl
Läst 410 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-11 18:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till den dagen längtar också jag.
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Fairytailgirl
Fairytailgirl