Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är så lycklig...om det inte vore för.........


Jag är så lycklig...

Jag är så lycklig att jag är jag... Jag älskar livet och allt vackert som finns älskar att gå vid havet och lukta på tång...

Jag älskar skogen där alla små söta skogstroll gömmer sig bakom mossiga stenar...
Jag älskar himlen när den täcks av fina gräddiga moln

Jag njuter av sommaren när fåglarna sjunger av glädje jag gillar att sitta och titta på mina små söta vänner...

Jag älskar alla djur som så vist skapade och som är en glädje för oss människor. Jag kan se kärlek, glädje och humor i skapelsen... Ibland kan jag bli full av skratt när jag tittar på någon söt liten hund som är lite lustigt gjord, men så underbar
Har du upplevt humorn i det roliga som finns?
Kan du se skönheten? Kan du urskilja glädjen?
Har du någon gång studerat maten? Har du sett all mångfald av grönsaker och frukter i så mycket skilda smaker? Har du sett de vackra färgerna och formerna?
Har du någon gång känt glädjen att stå på en sommaräng och blicka ut över fältet av vildvuxna blommor...Jag blir lycklig av att vara där...
Livet är så vackert och det finns så mycket stor glädje, men det finns något som förstör glädjen......
Det är ondskan, lidandet, orättvisorna och de onda människorna...

Ja, där är problemet att känna glädjen fullt ut... för
Hur kan man när man vaknar på morgonen och ser allt lidande och hemskheter i tidningen som sker känna glädje?
Hur kan man sätta på Tv:n och se små barn svälta ihjäl och bli lemlestade i krigets meningslösa dödande
Hur kan man känna glädje när man läser att någon sjuk människa har dödat massa katter och hängt upp iträden.....(Ja, detta stod i tidningen igår och mitt hjärta gråter)
Ja, allt det vackra finns för att vi skall kunna njuta av livet, men det är den onde mannen som inte uppskattar utan bara förstör som sätter hinder...




Fri vers av Fairytailgirl
Läst 475 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-14 09:47



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Det stämmer allt du säger. Varför skall vårt korta liv på jorden behöva innehålla ondska, elakhet, själviskhet, för att nämna lite. Många vill alltid ha mer. De ser inte det som finns runt dem. De är aldrig nöjda. Snart slutar man se på nyheter för man kan inte påverka utan bara negativ energi skapas.
2013-03-17

  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo.
2013-03-14

    ej medlem längre
Så vackert och gripande du skriver. Ja,visst är det svårt att se allt hemskt och allt lidande för både djur och människor.
2013-03-14

  SatansSon
Det är tonårsgrabba och smågrsasbbar som är farliga för katterna.
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Fairytailgirl
Fairytailgirl