Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Fantasin

I Fantasin jag ofta far...där är allting rosenklart...

I mitt innersta en bild jag har och allt känns
så underbart...

Den tar mig dit jag vill, där allting möjligt är...

Kärleken råder jämt för det är ett måste här...

Tiden är evig och ingen stress kan skådas här

Glädjen är stor bland både syster och bror...

Ja, lyckan finns för alltid här...




 




Fri vers av Fairytailgirl
Läst 411 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-03-16 11:03



Bookmark and Share


  Densen VIP
En egen värld...den kommer mig om natten:)
2013-04-07

  Ole Sunnerfjell
Fantasin är viktig och är ofta en räddningsplanka. Att omsätta denna till verklighet kräver små steg i taget som förvaltar din fantasi rätt.
2013-03-18

  Mia Popiana
Det är skönt att ta sin tillflykt fantasin ibland. Rofyllt... tröstande...
2013-03-17

  Bibbi VIP
En ljuvlig oas.
2013-03-16

  Ninananonia VIP
Fint i fantasin
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Fairytailgirl
Fairytailgirl