Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräset är inte grönare på andra sidan...

Varför tror vissa att gräset är grönare på andra sidan?
Antagligen för att de inte vattnat sin egen?

En grön och fin gräsmatta behöver omvårdnad och sköter inte
sig själv....Det är lite så att det man sår får man skörda...

Ett förhållande behöver ständig näring, omvårdnad, engagemang.
kärlek m.m för annars dör det...

Och om du slutar att vattna grannens gräsmatta så dör den också...

Så lär dig att odla på rätt sätt så kommer gräset att spira för alltid...




Fri vers av Fairytailgirl
Läst 2038 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-13 20:40



Bookmark and Share


  Tino
Applåder! Återigen den där starka knuffen som som ditt starka budskap ger.
2013-03-17

    ej medlem längre
Sanning förpackad i kloka ordval !
2013-03-17

  SatansSon VIP
roligt om gräs.
2013-03-14

  Chawa VIP
Mycket vishet i dina ord! Tycker om!
2013-03-14

  Fairytailgirl
Tack Bibbi!!! Ja, jag tror att det ligger mycket sanning i de där orden faktiskt!!! :-)
2013-03-14

  Bibbi VIP
Klokord.
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Fairytailgirl
Fairytailgirl